Klantenservice

Verzenden:

Ons streven is om de bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Besteld u op een werkdag voor 12:00uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. 

Zodra uw order is verwerkt, wordt u via een email met track en tracé code op de hoogte gebracht van het verwachtte aflevermoment. Uw pakket zal bezorgd worden door PostNL, DHL of DPD. 

 

Verzendkosten:

 

Nederland:

 

Verzendkosten:                        €6.50

Bij een bestelling boven de 75, betalen wij voor u de verzendkosten.

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis op te halen op ons kantoor in Stiens. 

 

België:     

 

Verzendkosten:                        €10.50

Bij een bestelling boven de 75, betalen wij voor u de verzendkosten.

 

 

U bent zelf verantwoordelijk voor het correct en volledig invoeren van uw adres gegevens. Mocht een pakketje onbestelbaar retour komen wegens een onvolledig of onjuist adres, dan zijn wij genoodzaakt om de extra verzendkosten hiervan te verhalen. Kijk daarom altijd je adresgegevens even goed na!

 

Duurzaam verzenden:

Wij houden van duurzaamheid. Daarom her gebruiken wij verzend materiaal. De verpakkingen zijn schoon en goed genoeg om uw nieuw gekochte artikelen veilig in te transporteren. 

 

Retourneren & herroepingsrecht:

Omdat de stoffen na bestelling voor je op maat worden geknipt is het niet mogelijk deze retour te zenden. Wij wijzen je erop dat de kleuren zoals die via een afbeelding op je computerscherm of telefoon worden weergegeven kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit heeft te maken met scherm instellingen en kunnen we helaas niet voorkomen. Indien er een klacht is in verband met gebreken aan de geleverde stof willen wij je vragen om even contact met ons op te nemen, door middel van het formulier hieronder in te vullen,  zodat we het in samenspraak kunnen oplossen.  
Artikelen die niet op maat zijn geknipt mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden. 
Je draagt zelf de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Bij retour worden de verzendkosten niet vergoed.

 

Betalen:

Betalen kan bij ons alleen via Ideal en Bancontact.